Over

Over

Siemen Cox Profiel kleinNa een carrière in de fianciële dienstverlening heb ik mijzelf opnieuw uitgevonden als ondernemer. Dat ging niet onopgemerkt. Een portret van mijn koerswijziging werd gedocumenteerd voor het programma City Folk. Daarnaast werd ik samen met mijn zakenpartner Mark Slegers uitgeroepen tot Radicale Vernieuwer door VrijNL. Ik ben geïnterviewd door Happinez magazine om mijn ervaringen te delen. Mijn verhaal is verteld in Chili en Duitsland.

Ik vind het leuk om te presenteren en om mensen te inspireren met mijn verhaal en hun laten zien hoe ze hun leven kunnen veranderen. Dagvoorzitter zijn en spreker doe ik met gemak en plezier. Ik vond het specifiek erg leuk om TEDx Rotterdam te hosten met “CleanTech Meets New Economy” als onderwerp. Dit gezien mijn raakvlakken met mijn persoonlijke interesse.

Naast mijn zakelijke activiteiten bij RotterZwam en BlueCity werk ik samen met mijn vrouw aan een project in Kaapverdie. Wij zijn daar een permacultuur opleidings- en inspiratiecentrum aan het creëren. Het doel: Het eiland zelfvoorzienend maken in voedsel en energie naar het evenbeeld op El Hierro.

Ondernemert | Spreker | Blauwe Economie | duurzaamheid | paddenstoelen | Koffiedik

Contact? siemen [at] sustainable-city-concepts [punt] com