Politie test producten Stadskas Tropicana

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Politie bezoekt Tropicana

Politie bezoekt Tropicana

Hedenmiddag om 14:30 uur heeft de politie een bezoek gebracht aan de Stadkas Tropicana [het oude Tropicana zwembad]. Op basis van [naar alle waarschijnlijkheid] een anonieme tip was de politie op zoek naar een kwekerij waar de Psilocybe Semilanceata wordt gekweekt. Deze is in de volksmond ook bekend als de paddo.

Wij hebben de heren netjes ontvangen en een rondleiding gegeven door de kwekerij van RotterZwam. Daar kweken wij de Pleurotus Ostreatus en de Pleurotus Salmoneo. Ook bekend als de grijze en de roze oesterzwam.

Nadat de politie kennis heeft genomen van deze twee prachtige oesterzwammen soorten, hebben zij tevreden, en met een groente abonnement, de stadsboerderij in oprichting weer verlaten.

Wilt u, net als de politie, meer weten over de paddenstoelen, workshops en de educatieve programma’s die RotterZwam gaat aanbieden? Volg ons op Facebook www.facebook.com/TropicanaPaddenstoelen en www.rotterzwam.nl

Politie inspecteert zakken substraat

Politie inspecteert zakken substraat

1 Comment

  1. Jeemie joh, wat een verhaal! Geweldig. Jammer dat ik het moet missen al was ik waarschijnlijk erg boos geweest :-) Snel contacten Siem x

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2016 Alles kan duurzamer

Theme by Anders NorenUp ↑