Politie test producten Stadskas Tropicana

Politie bezoekt Tropicana

Politie bezoekt Tropicana

Hedenmiddag om 14:30 uur heeft de politie een bezoek gebracht aan de Stadkas Tropicana [het oude Tropicana zwembad]. Op basis van [naar alle waarschijnlijkheid] een anonieme tip was de politie op zoek naar een kwekerij waar de Psilocybe Semilanceata wordt gekweekt. Deze is in de volksmond ook bekend als de paddo.

Wij hebben de heren netjes ontvangen en een rondleiding gegeven door de kwekerij van RotterZwam. Daar kweken wij de Pleurotus Ostreatus en de Pleurotus Salmoneo. Ook bekend als de grijze en de roze oesterzwam.

Nadat de politie kennis heeft genomen van deze twee prachtige oesterzwammen soorten, hebben zij tevreden, en met een groente abonnement, de stadsboerderij in oprichting weer verlaten.

Wilt u, net als de politie, meer weten over de paddenstoelen, workshops en de educatieve programma’s die RotterZwam gaat aanbieden? Volg ons op Facebook www.facebook.com/TropicanaPaddenstoelen en www.rotterzwam.nl

Politie inspecteert zakken substraat

Politie inspecteert zakken substraat

About Siemen

Ik deel informatie over zaken die onze toekomst beïnvloeden. Deze zaken bevinden zich op het vlak van de economie, energie, omgeving.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One comment on “Politie test producten Stadskas Tropicana

  1. Sanne on said:

    Jeemie joh, wat een verhaal! Geweldig. Jammer dat ik het moet missen al was ik waarschijnlijk erg boos geweest :-) Snel contacten Siem x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.