Ongebruikte kantoortuin of binnenplaats gezocht in Rotterdam

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Voor een kleinschalig stadslandbouw initiatief [paddenstoelen kweek] zijn wij op zoek naar een binnenplaats in Rotterdam.

De binnenplaats is bij voorkeur klein, schaduwrijk en beschut. Kent u een kleine ongebruikte kantoortuin of een binnenplaats met veel mos? Laat het dan even weten. Dan onderzoeken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

stadslandbouw

2 Comments

  1. Siemen, is het leegstaande Aldi-pand aan de Kleiweg in R’dam Noord, tegenover de AHeijn iets voor je? Dat heeft als bestemmingsplanbestemming ‘tuin’, maar is nu een krakkemikkige hal-met-dak. Of de RET-remise aan de Kootsekade? Laat je vraag ook even achter op Facebook, op de pagina van RO Transitieteam. Groet! Harry te Riele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2016 Alles kan duurzamer

Theme by Anders NorenUp ↑