Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

seedsEr zijn genoeg voorbeelden te vinden over de praktijken die sommige, niet nader te noemen bedrijven, erop na houden m.b.t. het leggen van patenten op onze voedselvoorziening.

Ik wil mij graag focussen op de dingen die ik kan doen om onze biodiversiteit te bevorderen. Ik wil zaden opsparen.

Sinds enkele weken doe ik mijn best om elk zaadje te bewaren van elke appel en peer die ik eet. Inmiddels heb ik al een flinke verzameling bij elkaar. Al deze zaadjes gaan de grond in als wij van ons huurhuis naar ons droomhuis vertrekken.

Daarnaast ga ik ze ook gebruiken voor verschillende permacultuur projecten die ik ga neer zetten. Het eerste ontwerp is al een feit.

Mijn verzoek: Help mij mee. Spaar alle zaadjes van elke appel, peer, bes of andere fruitsoort die kan groeien in ons klimaat in Nederland. Heb je er een aantal? Stuur ze op of geef ze me persoonlijk. Ik ga ze planten.